Orar

Luni - Vineri
08:00 - 20:00
Sâmbătă
09:00 - 14:00

Contact

Adresă: Strada Cuza Vodă 6A, Roman 617246

Programări online

Ești la un click distantă de recuperarea de care ai nevoie. Fă-ți programarea online și scapă de corvoada așteptatului la telefon!

1

Pacienți mulțumiți

1

Ore lucrate

1

Specialiști

1

Exerciții terapeutice

Specialiștii noștri

Broască Alexandra-Andreea

Fizioterapeut

Dămoc Ana-Maria

Fizioterapeut

Ghica Ana-Maria

Fizioterapeut

Tolontan Dumitru

Fizioterapeut

Leonte Liliana-Elena

Fizioterapeut

Servicii profesionale

Află mai multe despre serviciile pe care cabinetul NeoKINETIC ți le pune la dispoziție și stabilește împreună cu specialiștii care…

Terapeuți profesioniști

La NeoKINETIC te așteaptă o echipă de specialiști tineri, motivați și bine pregătiți în domeniul kinetoterapiei și recuperării medicale. Citește…

Prezentări video

Recuperare medicală – NeoKINETIC

Prezentare aparatură – NeoKINETIC

Gimnastică medicală – NeoKINETIC

Răsfăț la NeoKINETIC

Raluca Andries, Make-up artist

„Echipa NeoKINETIC a reușit să mă facă să îmi recapăt mobilitatea în doar câteva minute! Că a fost vorba de gât înțepenit sau de dureri de spate legate de muncă, ei au reușit cu profesionalism să mă facă să mă reîntorc. Nu e tocmai plăcută procedura, dar îmi asum pentru că știu că de fiecare dată mi-a fost din ce în ce mai bine. Revin mereu cu mare drag! Vă mulțumesc din inimă! Sunteți cei mai tari!”

Viktorija Tymoshenkova, european handball player, goal-
keeper at CSM Roman

„I used to have a serious problem with my tendon and i went to NeoKINETIC where Andreea rezolved my problem in just 4 sessions. It was a great experience and I quickly had the results that I wished for. Great job! I recommend their specialists and the services there.”

Emanuela Teslaru, director economic la C.A.R. Invățământ.

„NeoKINETIC înseamnă, într-un cuvânt, profesionalism. Având în vedere profesia pe care o am, bineînțeles că durerile lombare fac parte din viața de zi cu zi. La NeoKINETIC am găsit soluția. O echipă fantastică, condusă de Andreea Broască, a reușit în câteva ședințe să mă facă să uit de orice discomfort. Mulțumesc!

Revin de fiecare dată când am probleme, cu cea mai mare încredere și siguranță că voi fi bine.”

Laura Solcanu, Asistent registrator principal

„Mulțumesc  din suflet pentru serviciile de recuperare oferite de către Andreea Broască. Povestea mea cu NeoKINETIC a început  într-o dimineață în care, printr-o mișcare aparent banală, am rămas “îndoită de spate” și în imposibilitatea de a mai desfășura vreo activitate. Am apelat la Andreea care, în 2 ședințe de masaj și 3 de kinesio taping (o noutate pentru mine), a reușit să mă readucă la stadiul în care nu mai părea imposibil să reușesc să stau dreaptă, putând astfel să-mi reiau activitățile. Recomand cu căldură serviciile cabinetului, apelați cu încredere!”

Geta Budălăcean-pilier, U Cluj, rugby feminin

”În data de 07.09.2013 am suferit o accidentare la genunchiul stâng în timpul unui meci de rugby. În urma unui RMN, am fost diagnosticată cu “ruptură completă LIA ( ligament încrucișat anterior) și ruptură oblică menisc intern”. A urmat o veste care m-a descurajat în primă fază… Faptul că trebuia să fiu operată. Andreea era kinetoterapeut în practică la echipa de rugby 7 feminin Universitatea Cluj  și a fost alături de mine, explicându-mi ce urmează să se întâmple în urma operației și mi-a oferit siguranța că se va ocupa de recuperarea  mea, ceea ce a și făcut cu brio.

După  o săptămână de la intervenția  chirurgicală, Andreea a început să aibă grijă ca toți pașii din recuperare să fie efectuați corect și complet. A fost greu, atât pentru mine, cât și pentru ea… Am apreciat foarte mult interesul pe care l-a oferit cazului meu, orele pe care le-a petrecut lângă mine, corectitudinea ei cand venea vorba de respectarea mișcărilor și a repetărilor, sprijinul moral pe care mi-l oferea și încurajările în momentele când efectiv începeam să cedez.  Pot spune că nu m-am așteptat să mă refac într-un timp atat de scurt… După 3 luni de recuperare puteam alerga fară probleme iar după 6 luni eram din nou pe teren jucând rugby, ceea ce a fost un pas uriaș pentru mine. Cunosc mulți sportivi care au fost în aceeași situație ca a mea și care nu s-au refăcut complet, ceea ce mă face să o apreciez și mai mult pe Andreea și să îi rămân recunoscătoare pentru tot efortul pe care l-a depus ca să mă aducă din nou “pe picioare”. Fiind jucătoare pe grămadă, piler și uneori talonior, aveam nevoie  de o bună stabilitate și putere în picioare, iar tot ce pot să spun e că am mai multă încredere în genunchiul stâng decât aveam înainte de operație și refacere. Când vine vorba de recuperarea mea, mereu o laud pe Andreea ( care chiar merită ) și o recomand oricui are nevoie de o persoană care se dăruiește trup, minte și suflet atunci  când vine vorba de orice înseamnă program de prevenire, de recuperare și de întreținere în domeniul kinetoterapiei.

Mulțumesc, Andreea, pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și pentru echipă și să știi că îți voi fi mereu recunoscatoare!”

Parteneri

© Copyright 2023 NeoKINETIC. All Rights Reserved

Developed by

Big City Apps