Servicii

Află mai multe despre serviciile pe care cabinetul NeoKINETIC ți le pune la dispoziție și stabilește împreună cu specialiștii care este soluția potrivită pentru recuperarea ta!

Recuperare medicală

T-Care este cel mai nou aparat din domeniul recuperării medicale, acesta realizând regenerare la nivel celular prin transferul de energie capacitiv-rezistivă. Posibilitatea evaluării cantității de energie transferată ne permite să efectuăm recuperarea atât timp cât organismul are nevoie, nefiind necesar un număr ”magic” de zile pentru tratament. Astfel, datorită procesului de biostimulare la nivel celular, se poate conta pe efecte pozitive încă de la prima ședință.

Terapia laser cu sondă tip duș reprezintă cea mai modernă și eficientă modalitate de tratament pentru zone extinse. Tratamentul se realizează ușor și în scurt timp, datorită câmpului de laser omogen generat chiar și pe suprafețe mai mari de 50 cm pătrați . Suprafețele de 50 cm pătrați  sunt tratate în doar 4 minute.

Aparatul de electroterapie generează o gamă completă de curenți de joasă și medie frecvență și forme ale acestora, având în configurația standard opțiuni și caracteristici de ultimă generație.

Terapia Cryo-ultrasunet a fost concepută prin îmbinarea cu succes a criogeniei cu ultrasunetele utilizate în recuperare, cu scopul de a aduce îmbunătățiri semnificative în procesul de ameliorare a durerii și inflamațiilor.

Reeducarea Posturală Globală folosește principii coerente bazate pe biomecanică umană și coordonare neuromusculara, fiind în același timp o metodă blândă, progresivă și activă. Ținând cont de multitudinea deviațiilor posturale cât și de orice afecțiune musculo-scheletică, această metodă poate fi aplicată pacienților de orice vârstă.

Stretchingul Global Activ (SGA) originează din Reeducarea Posturală Globală și constă în realizarea unor seturi de exerciții de stretching personalizate, menite să contribuie activ și progresiv la îmbunătățirea detensionării și mobilității, atât la nivel de coloană, cât și la nivel muscular și articular.

Terapia cu ultrasunete este realizat cu ajutorul unui capăt de emisie multi-frecvență de 5 cm pătrați , cu formă ergonomică, care asigură un control al calității contactului și garantează forma câmpului ultrasonic.

Kinesio Taping este cea mai nouă metodă de bandajare neuromusculară, care ajută la procesul de vindecare a țesuturilor traumatizate. Bandajele speciale conferă suport și stabilitate, permit amplitudine mișcării, evită blocarea circulației sanguine în zonele unde sunt aplicate, în plus, acestea asigură și un bun drenaj limfatic.

Această metodă este practicată cu succes atât în traumatologia sportivă, cât și pentru grupele de pacienți din pediatrie, ortopedie și chiar geriatrie.

În cadrul terapiei cu unde de șoc (Shock-Wave) se urmărește tratarea eficientă și rapidă a durerilor sistemului musculoscheletal. Procedura se axează pe lansarea unei energii intense într-un timp extrem de scurt, permițând astfel undelor de șoc să acționeze la nivelul țesuturilor cu o viteză mai mare decât cea a sunetului.

Terapia Manuală Ortopedica este acea ramură specifică a fizioterapiei, ce urmărește soluționarea problemelor ce pot interveni la nivel neuro-musculo- scheletal. În cadrul Terapiei Manuale Ortopedice, observația clinică și evaluarea continuă sunt cheia. Acestea, în combinație cu tehnici manuale de specialitate și diverse exerciții terapeutice, pot reprezenta tratamentul ideal pentru rezolvarea diferitor afecțiuni reumatice sau ortopedice.

Terapia Dry-Needling utilizează depistarea punctelor de tensiune maximă și penetrarea acestora cu un ac, cu scopul de a ameliora și scădea durerea, de a întări sistemul imunitar și de a stimula secreția de endorfine și elemente minerale.

Masajul medical sau terapeutic constă în manevrarea țesuturilor moi, având ca scop grăbirea vindecării unei afecțiuni. Masajul terapeutic folosește diferite tehnici potrivite pentru fiecare afecțiune în parte. În sprijinul executării acestor tehnici, specialistul aplică diferite creme antiinflamatorii, geluri sau uleiuri cu efect de încălzire sau răcire.

Corecția plantară se realizează în urma unei evaluări de specialitate și constă în aplicarea unor orteze menite să corecteze platfusul, genu valgum și varus equin. Ortezele utilizate nu sunt standard, ci sunt adaptate în funcție de particularitățile și nevoile fiecărui pacient în parte.

Terapia decongestivă este considerată a fi „standardul de aur” în tratarea edemului limfatic, datorită eficienței și gradului mare de siguranță a procedurii. Scopul acestei terapii este de reducere a dimensiunii zonei afectate, de reducere a fibrozei pielii, de reducere a disconfortului, etc..

Drenajul limfatic manual constă în acționarea unei presiuni semnificative asupra lanțului de ganglioni limfatici. Procedura este menită să stimuleze celulele imunitare și să contribuie la eliminarea lichidelor în exces și la eliminarea stazei limfatice.

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum: cele traumatologice, reumatologice, chirurgicale, ginecologice, neurologice, ale cailor respiratorii și ale aparatului cardiovascular.

Gimnastica pre și post natală are ca misiune pregătirea viitoarelor mămici cu scopul de a gestiona eficient sarcina și alăptarea, de a oferi un confort psihic sporit și de a diminua durerile și toate celelalte dificultăți pe care le-ar putea experimenta pe timpul sarcinii.

Reflexoterapia este recomandată de către medici ca fiind o metodă de tratament alternativă pentru anumite afecțiuni. Lucrându-se pe terminațiile nervoase a tuturor organelor ce se regăsesc la nivelul tălpii, efectele acesteia se reflectă asupta menținerii sănătătii și armonia întregului organism.

ÎNFRUMUSEȚARE

Masajul NeoKINETIC este „specialitatea casei”, durează 1h 40 min și implică mai multe tehnici menite să relaxeze organismul. Și pentru ca starea de bine să genereze beneficii întregului organism, se realizează pe întreg corpul, inclusiv facial și scalp. Și dincolo de lumânările speciale și muzica în surdină, la masajul scalpului și cel facial se folosește ulei de cocos pentru hidratare.

Tehnica de masaj Deep Tissue este foarte eficientă pentru toate acele persoane ce caută să „lupte” împotriva îmbătrânirii premature. Aceasta acționează la nivelul straturilor profunde ale țesutului muscular și contribuie atât la eliminarea toxinelor din organism, cât și la relaxarea musculaturii tensionate și încordate.

Tehnica de masaj Champissage își are originile în India și își concentrează acțiunea și beneficiile asupra capului, feței și gâtului. Efectele pozitive ale masajului Champissage constau în echilibrarea fluxului de energie din jurul capului, stimularea circulației scalpului, reducerea stresului și câștigarea unei stări deosebite de bine, relaxare și detensionare.

Masajul anticelulitic este nu doar unul din cele mai cunoscute tipuri de masaj, ci și unul dintre cele mai eficiente, fapt dovedit de nenumărate cliente mulțumite, de-a lungul timpului, în întreaga lume. Menirea acestuia constă în combaterea celulitei și reducerea țesutului adipos. Dar dincolo de importantul rol estetic al acestuia, masajul anticelulitic contribuie și la o mai bună funcționare a sistemului imunitar, a musculaturii, articulațiilor și ligamentelor.

Masajul cu bețe de bambus este foarte popular în rândul masajelor de relaxare și tonifiere. Acesta are un spectru de acțiune foarte larg, putând fi aplicat pe diverse zone ale corpului (față inclusiv). Datorită presiunii speciale exercitate asupra corpului cu bețele de bambus de diferite dimensiuni, acest tip de masaj nu doar contribuie la diminuarea celulitei și oferirea unui aspect ferm și sănătos pielii, ci și stimulează și îmbunătățește sistemul limfatic și circulația.

Chiar dacă denumirea acestui tip de masaj duce cu gândul strict la starea de bine conferită de un anumit set de atingeri complexe, masajul de relaxare acționează mult mai în profunzime. Astfel, binele fizic și psihic sunt o consecință clară a acțiunii pe care această tehnică o are asupra limfei și sistemului muscular. De asemenea, masajul de relaxare contribuie activ și progresiv la eliminarea toxinelor din organism și la îmbunătățirea circulației.

Masajul cu roci vulcanice este bazat pe disciplina orientală conform căreia există 7 puncte energetice principale numire chakre, acestea sunt concentrații de energie cu multă putere mentală și spirituală.

Masajul cu roci vulcanice are ca rol principal deschiderea chakrelor și echilibrarea energiilor din interior. O parte din beneficiile masajului sunt:  stimulează sistemul nervos, crește circulația sangvină, crește activitatea rinichilor, crește abilitatea fibrelor de colagen de a se întinde, diminuează spasmele musculare, ajută la vindecarea mai rapidă a edemelor.

Masajul facial cu miere de albine este un masaj puternic detoxifiant, nu este dureros, ci din contră, este un masaj relaxant, revigorant, tonifiant în urma căruia pielea devine catifelată, elastică, netedă și cu o strălucire aparte.

Masajul este amplificat de efectul mierii, ea conține vitamine, substanțe minerale, substanțe antimicrobiene, enzime și apă, ea are proprietăti antiseptice și vindecătoare foarte bune. Mierea este absorbită foarte ușor în piele deoarece are un conținut de 20% apă, ea hidratează foarte bine pielea, o hrăneste, o saturează cu minerale și vitamine.

Fiind o practică de relaxare și vindecare veche de câteva mii de ani, masajul tălpilor a cunoscut îmbunătățiri și perfecționări de-a lungul timpului, astfel încât beneficiile sale să se facă simțite la nivelul întregului organism. Deși este o procedură concentrată pe extremitățile inferioare ale corpului, relaxarea tălpilor nu doar stimulează circulația sângelui și eliminarea stresului, ci și combate durerile de cap și spate și contribuie la detensionarea crampelor musculare.

NeoKINETIC îți propune ca toată grijă pe care ți-o dedici în viață de zi cu zi, să o oferi tenului tău! Dacă ai probleme cu acneea, dacă nu îți cunoști nivelul de hidratare, melanină, sensibilitate sau stadiul în care se află porii tăi, la NeoKINETIC poți beneficia de o testare specială! Aceasta se face cu aparatul Aram Huvis API 100 și se testează nivelul de sebum, pori, melanină, acnee, sensibilitate, riduri și nivelul de hidratare.

Competențele noastre

Kinetoterapie

Reeducare Posturală Globală

T-Care

Masaj terapeutic

© Copyright 2020 NeoKINETIC. All Rights Reserved

Developed by

Big City Apps