Servicii

Află mai multe despre serviciile pe care cabinetul NeoKINETIC ți le pune la dispoziție și stabilește împreună cu specialiștii care este soluția potrivită pentru recuperarea ta!

Recuperare medicală

T-Care este cel mai nou aparat din domeniul recuperării medicale, acesta realizând regenerare la nivel celular prin transferul de energie capacitiv-rezistivă. Posibilitatea evaluării cantității de energie transferată ne permite să efectuăm recuperarea atât timp cât organismul are nevoie, nefiind necesar un număr ”magic” de zile pentru tratament. Astfel, datorită procesului de biostimulare la nivel celular, se poate conta pe efecte pozitive încă de la prima ședință.

Terapia laser cu sondă tip duș reprezintă cea mai modernă și eficientă modalitate de tratament pentru zone extinse. Tratamentul se realizează ușor și în scurt timp, datorită câmpului de laser omogen generat chiar și pe suprafețe mai mari de 50 cm pătrați . Suprafețele de 50 cm pătrați  sunt tratate în doar 4 minute.

Terapia Cryo-ultrasunet a fost concepută prin îmbinarea cu succes a criogeniei cu ultrasunetele utilizate în recuperare, cu scopul de a aduce îmbunătățiri semnificative în procesul de ameliorare a durerii și inflamațiilor.

Reeducarea Posturală Globală folosește principii coerente bazate pe biomecanică umană și coordonare neuromusculara, fiind în același timp o metodă blândă, progresivă și activă. Ținând cont de multitudinea deviațiilor posturale cât și de orice afecțiune musculo-scheletică, această metodă poate fi aplicată pacienților de orice vârstă.

Stretchingul Global Activ (SGA) originează din Reeducarea Posturală Globală și constă în realizarea unor seturi de exerciții de stretching personalizate, menite să contribuie activ și progresiv la îmbunătățirea detensionării și mobilității, atât la nivel de coloană, cât și la nivel muscular și articular.

Kinesio Taping este cea mai nouă metodă de bandajare neuromusculară, care ajută la procesul de vindecare a țesuturilor traumatizate. Bandajele speciale conferă suport și stabilitate, permit amplitudine mișcării, evită blocarea circulației sanguine în zonele unde sunt aplicate, în plus, acestea asigură și un bun drenaj limfatic.

Această metodă este practicată cu succes atât în traumatologia sportivă, cât și pentru grupele de pacienți din pediatrie, ortopedie și chiar geriatrie.

În cadrul terapiei cu unde de șoc (Shock-Wave) se urmărește tratarea eficientă și rapidă a durerilor sistemului musculoscheletal. Procedura se axează pe lansarea unei energii intense într-un timp extrem de scurt, permițând astfel undelor de șoc să acționeze la nivelul țesuturilor cu o viteză mai mare decât cea a sunetului.

Terapia Manuală Ortopedica este acea ramură specifică a fizioterapiei, ce urmărește soluționarea problemelor ce pot interveni la nivel neuro-musculo- scheletal. În cadrul Terapiei Manuale Ortopedice, observația clinică și evaluarea continuă sunt cheia. Acestea, în combinație cu tehnici manuale de specialitate și diverse exerciții terapeutice, pot reprezenta tratamentul ideal pentru rezolvarea diferitor afecțiuni reumatice sau ortopedice.

Terapia Dry-Needling utilizează depistarea punctelor de tensiune maximă și penetrarea acestora cu un ac, cu scopul de a ameliora și scădea durerea, de a întări sistemul imunitar și de a stimula secreția de endorfine și elemente minerale.

Masajul medical sau terapeutic constă în manevrarea țesuturilor moi, având ca scop grăbirea vindecării unei afecțiuni. Masajul terapeutic folosește diferite tehnici potrivite pentru fiecare afecțiune în parte. În sprijinul executării acestor tehnici, specialistul aplică diferite creme antiinflamatorii, geluri sau uleiuri cu efect de încălzire sau răcire.

Terapia decongestivă este considerată a fi „standardul de aur” în tratarea edemului limfatic, datorită eficienței și gradului mare de siguranță a procedurii. Scopul acestei terapii este de reducere a dimensiunii zonei afectate, de reducere a fibrozei pielii, de reducere a disconfortului, etc..

Drenajul limfatic manual constă în acționarea unei presiuni semnificative asupra lanțului de ganglioni limfatici. Procedura este menită să stimuleze celulele imunitare și să contribuie la eliminarea lichidelor în exces și la eliminarea stazei limfatice.

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciții fizice, cu efecte asupra unor afecțiuni precum: cele traumatologice, reumatologice, chirurgicale, ginecologice, neurologice, ale cailor respiratorii și ale aparatului cardiovascular.

Competențele noastre

Kinetoterapie

Reeducare Posturală Globală

T-Care

Masaj terapeutic

© Copyright 2020 NeoKINETIC. All Rights Reserved

Developed by

Big City Apps